EEN MAAND

EEN MAAND

Voor uw zakelijke verblijven van een maand of langer stelt ons team voor dat u in chambres d’hôtes of in gemeubelde studio’s of appartementen logeert.

VOOR UW STAGIAIRES HEBBEN WIJ OOK GOEDKOPERE ALTERNATIEVEN: GEDEELDE WONINGEN (GEZAMENLIJK HUREN, GEMEUBELDE KAMER,…)

Een aparte kamer of gezamenlijk een huis of appartement huren. De gemeenschappelijke ruimten worden gedeeld met de eigenaars of andere huurders. Steeds uitgerust met Hitech en natuurlijk door ons team geselecteerd en bezocht. Een logiesformule die het vanwege de gezelligheid én het financiële aspect bij jongeren steeds beter doet.

DE FORMULE CHAMBRE D’HÔTES IS OOK MOGELIJK PER MAAND

Onze chambres d’hôtes zijn kamers met kwaliteitsgarantie die regelmatig worden bezocht.

Onze ernstige en betrouwbare eigenaars verwelkomen u in hun huis of appartement (formule met of zonder ontbijt) en passen zich aan uw uurrooster en beroepseisen aan.

Er zijn zoveel verschillende chambres d’hôtes als er eigenaars en woningen zijn. Gasten worden er op een persoonlijke wijze onthaald.

Chambres d’hôtes zijn de voorbije jaren dusdanig geëvolueerd dat ze vandaag het comfort van een sterrenhotel bieden.

In de kamers is gratis Hitech (internet, tv,…) voorhanden.

GEMEUBELDE STUDIO’S EN APPARTEMENTEN

Bent u erg op uw onafhankelijkheid gesteld? Dan is de formule gemeubelde studio’s en appartementen iets voor u

Bij ons kunt u terecht voor instapklare gemeubelde accommodatie, gaande van studio’s tot 5-kamerappartementen. Onze accommodatie wordt met zorg geselecteerd en bezocht. Bij de selectie zijn de goede prijs-kwaliteitsverhouding en de bereikbaarheid doorslaggevend.

Weet u nog niet precies hoelang u wilt blijven, dan is dat voor ons geen probleem!

Elk type klant vindt bij ons zijn gading. Wij hebben studio’s en appartementen in alle mogelijke stijlen die stuk voor stuk met Hitech (Internet, tv,..) zijn uitgerust.

Prijzen vanaf 500 € / maand

Nl. 18 € / overnachting

Andere aanbiedingen: